HALL GARTH

A couple used to living in a large converted barn sought the opportunity to down size by converting adjacent former cow barns that had previously been converted decades ago as separate self contained rental into a two bedroom residential unit to cater for their retirement years

 

A previous addition forming a porch has been removed and replaced with a light filled entrance vestibule which doubles as an artists studio. 

 

Rustic elements have been salvaged and incorporated within the conversion. Reclaimed stone and slate have been chosen in order to satisfactorily blend in with the existing materials. Far reaching and picture views have been framed within the extended area.

WHAT

Conversion and Extension to form Dwelling

WHERE

Hampsthwaite, North Yorkshire

WHEN

Completed 2016

GET IN 
TOUCH

TEL: +44 (0) 1423 536637    MOBILE: +44 (0) 773 081 7911

EMAIL: speachpadltd@aol.com     WEB: www.stevepeach.co.uk

© 2016 Peach Architectural Design. All rights reserved.